Drie verdachten heling auto-onderdelen gearresteerd

Dinsdagochtend 21 maart heeft de politie drie mensen aangehouden op verdenking van heling van gestolen auto’s en/of auto-onderdelen.

Vanwege een lopend recherche-onderzoek naar synthetische drugs kwam de politie bij een loods aan de Roonsestraat in Haaren terecht. Daarin lagen onderdelen van gestolen auto’s. Ook een gestolen auto stond in de loods. De mensen die in de loods aanwezig waren zijn aangehouden. Het gaat om een 54-jarige man en een 25-jarige vrouw uit Den Bosch. De gestolen auto en de onderdelen zijn voor nader onderzoek in beslag genomen. In een politiecel in Tilburg is dinsdagmiddag een derde verdachte – een 25-jarige Bosschenaar – aangehouden. Hij was daar al eerder ingesloten voor een ander vergrijp. De drie verdachten zijn ingesloten en in verzekering gesteld.