Twee arrestaties na mishandeling en bedreiging

De politie hield woensdagochtend 8 maart twee verdachte mannen uit ’s-Hertogenbosch aan. Dit gebeurde nadat een man uit Boxtel kort daarvoor in de buurt van het NS-Station mishandeld was en onder dwang geld moest pinnen.

Het 59-jarige slachtoffer werd woensdagochtend rond 4.15 uur in de omgeving van het NS-Station in Den Bosch mishandeld. Hij moest onder bedreiging van twee mannen geld pinnen bij een pinautomaat op de Visstraat. Op dat moment passeerde de politie, die vroeg of alles in orde was. Hierop zag het slachtoffer kans om hulp van de agenten in te roepen en werden de twee verdachte mannen van 29 en 30 jaar direct aangehouden op de Visstraat. Het slachtoffer liep verwondingen aan zijn gezicht en been op, waaraan hij in het ziekenhuis werd behandeld. De twee verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

Getuigen

Heeft u iets gezien of gehoord dat met deze mishandeling en bedreiging te maken kan hebben, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000. U kunt ook het tipformulier dat u hieronder aantreft invullen.