Drie gewonden na eenzijdig ongeval

Bij een eenzijdig ongeval aan de Oirschotseweg in Moergestel zijn drie inzittende van een auto gewond geraakt. De auto reed op 25 februari rond 19.00 uur door nog onbekende oorzaak tegen een boom.

Bij het onderzoek raakten twee mannen (27 en 34 jaar oud) en een vrouw van 25-jarige vrouw, allen afkomstig uit Berkel-Enschot, gewond. Ze zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie stelde direct een onderzoek in. Op de plaats van het ongeval werd technisch onderzoek gedaan. De drie gewonden werden in het ziekenhuis bevraagt, maar waren alles behalve meewerkend. De 34-jarige man weigerde zelfs een bloedproef.
Getuigen

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.